Met onze zonne-stroom installaties haal je het beste uit de zon en heb je direct je eigen zonne-energie tot je beschikking. Zonnepanelen werken behalve met direct zonlicht, ook met diffusie licht. Dus ook als de zon niet schijnt, wekt je installatie toch nog een beetje op.  Bovendien lever je wat je niet verbruikt terug aan het net en krijg je hier van je energieleverancier een vergoeding voor. Wij helpen je bij het maken van een juiste keuze.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte op en zie hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen! 

Lees verder…

Hoe werkt een zonne-stroom installatie?

HOME-2-_1_

Heb jij er ook genoeg van dat die ene laadpaal in je straat continu bezet staat? Ben jij het beu om je auto 3 keer per dag te moeten verplaatsen? Of heb jij gewoonweg interesse in een eigen laadstation aan huis? 

Wat je reden ook is, bij Ecobirds zit je goed! Of je nou een laadstation in je garage wilt, een op je oprit of misschien wel een bij je voordeur. Ecobirds regelt het voor je! Nu ook met een overzichtelijke app! 

Weet je niet waar je beginnen moet? Laat je gegevens achter via onze contact formulierWij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om al je vragen te beantwoorden.