Voorwaarden deelname verdienactie 

  1. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor de verdienactie.

  2. De verdienactie is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten van ons bedrijf die een nieuwe potentiële klant doorverwijzen.

  3. De doorverwezen persoon moet tijdens het contactmoment expliciet de naam van de doorverwijzer vermelden.

  4. De doorverwezen persoon moet een betalende klant worden en de volledige factuur betalen om in aanmerking te komen voor de verdienactie.

  5. De verdienactie is alleen geldig voor doorverwijzingen die leiden tot nieuwe klanten die nog niet eerder zaken hebben gedaan met ons bedrijf.

  6. De doorverwijzing moet plaatsvinden binnen de periode van de verdienactie, zoals vermeld in de actievoorwaarden.

  7. Iedere doorverwijzer kan slechts één cadeaukaart per doorverwezen klant ontvangen, ongeacht het aantal doorverwijzingen.

  8. De waarde van de cadeaukaart is afhankelijk van de actievoorwaarden en kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

  9. Medewerkers van ons bedrijf en hun directe familieleden komen niet in aanmerking voor deelname aan de verdienactie.

  10. Ons bedrijf behoudt zich het recht voor om de verdienactie op elk moment te wijzigen, op te schorten of te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

  11. De cadeaukaart van bol.com wordt binnen een redelijke termijn na ontvangst van de betaling van de doorverwezen persoon verstuurd naar de doorverwijzer.

  12. Door deel te nemen aan de verdienactie stemmen de deelnemers in met het gebruik van hun naam en/of foto voor promotionele doeleinden met betrekking tot de verdienactie.
Facebook
Twitter
LinkedIn