Stringomvormers

Omvormers

Wilt u een zonnestroom installatie met een lage investering en toch een hoog rendement? Marktleiders in stringomvormers van Growatt en Goodwe zijn in Nederland in steeds meer woningen terug te vinden. Wij raden u een van deze gewaardeerde merken aan wanneer uw woning een ideale ligging heeft en u niet te veel eisen aan secundaire gemakken stelt. 

U kiest voor een installatie met een standaard stringomvormer, omdat uw panelen:

Dat brengt u verder

U heeft dan geen

Optimizers®

Omvormers

Schoorsteen? Dakkapel van de buren? Meerdere dakvlakken? Met de Power-optimizers van SolarEdge bent u gegarandeerd van een maximale opbrengst! Bij de traditionele stringomvormers vormen de panelen een dichte groep. Waarbij als één paneel ergens last van heeft, ze dat allemaal hebben. Bij het SolarEdge systeem is dat niet meer het geval. Ieder paneel functioneert individueel. Dit geeft de gebruiker naast een geoptimaliseerd systeem met een maximaal rendement ook nog eens de mogelijkheid om op paneelniveau de opbrengst van het systeem te kunnen bekijken.  

U kiest voor een installatie met optimizers, omdat uw panelen:

Dat brengt u verder

U heeft dan geen

Omvormers

Micro-omvormers

Omvormers

Het Enphase-systeem gaat verder waar het SolarEdge systeem stopt. Ook hier functioneert ieder paneel individueel. Dit geeft de gebruiker opnieuw de mogelijkheid om op paneelniveau de opbrengst van het systeem te kunnen monitoren.  Het bijzondere aan het Enphase-systeem is dat het werkt met micro-omvormers. In tegenstelling tot andere systemen biedt Enphase een (micro) omvormer pér paneel. Daarmee verminder je het aantal onderdelen in je systeem en komt er niets in je woning te hangen, maar enkel achter het paneel op het dak. 

U kiest voor een installatie met micro-omvormers, omdat uw panelen

Daarnaast wilt u

Dat brengt u verder

Omvormers