Zonnepanelen huren met Ecobirds en Otovo!

Inclusief Otovo-garantie. Bij ons kunt u zonnepanelen huren met de beste garanties op de markt.

Je eigen zonnedak

Wij maken een optimaal legplan voor maximale besparing op je energierekening. Vul hierboven je adres in en binnen enkele seconden ontvang je een vrijblijvende offerte.

Een oplossing op maat

Elke Otovo installatie is uniek. Onze projecten worden op maat voorbereid en gerealiseerd. Passend voor je huis, budget en planning.

Volledige ontzorging

Wij verzorgen het gehele proces en alle administratie. Voor-, tijdens- en na de installatie van je zonnedak. Je volgt de voortgang van je project via je eigen Otovo-dashboard.

Installatie

Je zonnedak-systeem is aangesloten op het net en begint direct met het produceren van groene stroom. Duurzaam voor het milieu en je portemonnee.

Zonne-energie is een investering in de toekomst en het klimaat

Een van de grootste mythes over zonne-energie is dat we in Nederland niet genoeg zon hebben om zonnepanelen rendabel te maken.
De zon is de grootste groene energiebron ter wereld. Een stijgende vraag naar hernieuwbare energie betekent dat de vraag naar zonne-energie sneller groeit dan alle andere energiebronnen. Door deze ontwikkeling zal zonne-energie al vanaf 2035 de grootste bron van energieopwekking worden.
Door hieronder uw adres in te voeren, krijgt u binnen enkele seconden de beste prijs voor een kant-en-klaar zonnestroomsysteem op uw dak! Onze technische experts zorgen voor alle opvolging en ondersteuning die u nodig heeft, zowel voor, tijdens als na de installatie.